MÃ…NEDSBLAD FOR DET JURIDISKE STUDIUM VED AARHUS UNIVERSITET

   

Om Paragraf

De studerendes tidsskrift for det juridiske studium ved Aarhus Universitet siden 1970. Bladet udkommer i ca. 2650 eksemplarer, og bliver leveret direkte til de studerende med posten.

Paragraf er en forening på Juridisk Institut ved Aarhus Universitet, hvis formål har at forfatte studiebladet af samme navn. Foreningen og studiebladet er ledet af Chefredaktør Freja Karmark Bro.

Bladet har udover chefredaktøren en IT-redaktør, kasserer, sekretær, webmaster, PR-ansvarlig, fotograf og ca. 60 skribenter tilknyttet.

Paragraf består af i alt 52 sider med artikler og annoncer. Indholdet til de enkelte udgivelser fastlægges på redaktionsmøderne, og varierer fra gang til gang. Sommetider udkommer Paragraf i temaudgaver, der har særligt fokus på et bestemt emne eller fænomen.
Derudover indeholder hver udgave af bladet en række faste artikler, annoncer fra vores annoncører og sponsorer samt annoncer fra de andre studenterforeninger på jurastudiet.

Paragraf som forening afholder i øvrigt en række sociale arrangementer for foreningens skribenter i løbet af året. Uanset om du ønsker at være medlem af foreningen som skribent, korrekturlæser eller som hjerne bag en række af vores artikler, så hjælper alle i foreningen med til, at få udarbejdet nogle gode blade, mens vi samtidig nyder hinandens selskab til en øl i fredagsbaren.

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at være en del af redaktionen, er du mere end velkommen til at dukke op på vores kontor nr. 224 i bygning 1328, eller skrive til vores mail på Paragrafblad@gmail.com, hvor vi vil svare på din henvendelse hurtigst muligt.

 Chefredaktør

Freja Karmark Bro

"Med de frivillige jura-studerende som drivkraft, er Paragraf et af de bedste studieblade på Aarhus Universitet, skrevet af de studrende til de studrende."

Bladet

Paragraf er studiebladet for Juridisk Institut på Aarhus Universitet, og udkommer i syv udgaver om året i hhv. februar, marts, april, september, oktober, november og december.

Se bladarkivet