MÃ…NEDSBLAD FOR DET JURIDISKE STUDIUM VED AARHUS UNIVERSITET

   

Paragraf søger ny IT-redaktør!

Har du flair på æstetik og opsætning? Så er det dig vi mangler!

Paragraf er en studenterforening på Juridisk Institut ved Aarhus Universitet, som er ansvarlig for, at der udkommer et studiemagasin til alle jurastuderende på Aarhus Universitet.

Foreningen tæller i omegnen af 65 medlemmer som bidrager med lige det, de er gode til, herunder også kaffedrikkeri og kagespisning – kort sagt hygge og godt selskab.

Hvad skal du lave?
Arbejdet som IT-redaktører indebærer nedenstående arbejdsopgaver:

  • Opsætning af korrekturlæste artikler i programmet InDesign, herunder at få det til at se møghamrende godt ud
  • Indsættelse annoncer fra diverse annoncører, herunder også at kontakte annoncører, såfremt der er fejl eller mangler på fremsendte annoncer, eller en annonce ikke er modtaget indenfor deadline.
  • Ledelse af et hold frivillige layout-hjælpere, som sidder sammen med dig og hjælper med opsætningen én eftermiddag og aften.
  • Fremsendelse af det samlede blad til gennemlæsning til chefredaktøren og indfører eventuelle rettelser.
  • Indsendelse af bladet til tryk før deadline
  • Øvrige opsætnings- og layoutmæssige ad hoc-opgaver

Arbejdet aflønnes 20 timers arbejde i udgivelsesmånederne (september, oktober, november, december, februar, marts og april), hvor man må forvente at arbejdsindsatsen samles over 2-3 dage. Det er til gengæld nemt at planlægge efter, da deadlines udarbejdes på halvårlig basis og man dermed kender alle datoer ved semesterstart.

Arbejdet foregår i tæt samarbejde med bladets chefredaktør, Freja Karmark Bro, som modtager bladet til gennemlæsning, når den samlede opsætning er laves, hvorefter en kommenteret udgave af bladet sendes retur med eventuelle rettelser og bemærkninger.

Afgående IT-redaktør vil sørge for en gennemgående oplæring i de relevante programmer, InDesign og Photoshop. Kendskab til disse programmer er derfor ikke en forudsætning, men selvfølgelig et plus.
For at søge jobbet er det en forudsætning, at du er studerende på Juridisk Institut ved Aarhus Universitet.

Ansøgning og CV bedes fremsendt til paragrafblad@gmail.com senest den 21. juni 2020.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.